INFORMACE O HALE
Potravinářské haly
Potravinářské haly jsou obdobou chladírenských staveb, podléhají stejně přísné evropské směrnici o hygieně potravin EU 10883/92, která vyžaduje, aby všechny haly, které slouží k potravinářským účelům, byly snadno udržovatelné, omyvatelné, nezadržovaly plísně, bakterie či houby, musí se realizovat ze světlého materiálu a nepropouštět vlhkost.
Potravinářské haly jsou obdobou chladírenských staveb, podléhají stejně přísné evropské směrnici o hygieně potravin EU 10883/92, která vyžaduje, aby všechny haly, které slouží k potravinářským účelům, byly snadno udržovatelné, omyvatelné, nezadržovaly plísně, bakterie či houby, musí se realizovat ze světlého materiálu a nepropouštět vlhkost.
VÝHODY
- Rychlost výstavby
- Snadná údržba haly
- Hermeticky uzavřené
- Splňují hygienické nároky
- Úspora provozních nákladů
- Nepropouští vlhkost
- Netvoří plísně, bakterie nebo houby
- Omyvatelné vnitřní povrchy