INFORMACE O HALE

Chladírenské haly

Chladírenské haly jsou postavené na bázi klasických skladovacích hal, hlavním rozdílem je opláštění. Tyto objekty obsahují speciální mrazírenské panely, splňující přísné hygienické normy nezbytné pro provoz v potravinářském průmyslu. Kromě chladírenských vlastností se vyznačují dobrou omyvatelností a celkovou údržbou. Pro nejlepší skladovací podmínky potravin haly můžou obsahovat ULO komory (Ultra Low Oxygen), kdy je do uzavřených boxů dodáván dusík a odebírán přebytečný oxid uhličitý. Boxy nabízejí celodenní stálost teploty.

VÝHODY

  • Rychlost výstavby
  • Snadná údržba haly
  • Hermeticky uzavřené
  • Splňují hygienické nároky
  • Úspora provozních nákladů
  • Nepropouští vlhkost
  • Netvoří plísně, bakterie nebo houby
  • Omyvatelné vnitřní povrchy